YukarıAşağı
yerli, yabancı sinema filmlerinin; güncel bilgi, konu, afiş ve fragmanları
Ufo resimleri ve fotoğrafları
Açılımı 'Unidentified Flying objects' yani tanımlanamayan uçan cisimler olan UFO'lar ilk kez 1896 yılında tartışılmaya başlandı. O yıl birçok kişi tarafından görülen uçan ışıklı daire şeklindeki cisimlerin ne olduğu anlaşılamadı. Ve o gün bugündür bu uçan cisimler hep tartışıldı. UFO'ların varlığına bir kısım insan inanırken, bir kısmı onların varlığını reddeder. Geriye kalan kısmı ise varlığına ya da yokluğuna inanma konusunda kararsızdır.
Çoğu görgü tanığının tanımına göre UFOların biçimi küre, oval ve silindir olarak sınıflandırılıyor. Bu cisimler çevrelerine turuncu, kırmızı, sarı, mavi ve yeşil ışık saçıyorlar. Işıkların renkleri UFO'ların hızına göre değişiyor ve ortaya çıkış anlarında kırmızı, kayboldukları anlarda ise mor ışık yansıtıyorlar. Genellikle sessiz hareket ettikleri ve geçtikleri yerlerde ozon kokusu bıraktıkları söyleniyor.
UFO'ların birçok yerde çekilmiş fotoğrafları hatta video görüntüleri bile var. Fakat bunların ne derece gerçek olduğu günümüze kadar tam anlamıyla kesinlik kazanmış değil.
Ufo fotoğrafları ve videosu için buraya tıklayabilirsiniz.

Tarih: 20 Kasım 2008
Bookmark and Share

0 Yorum "Ufo nedir, ufo resimleri ve fotoğrafları"

Yorum Gönder

Yorumlarınız onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.



English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Arşiv